![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
Cu imensa durere in suflet va spun ca ursuletul meu este de vanzare
![]() Motivul este ca am stat si am calculat si e imposibil sa tin 2 masini mai ales ca pentru urs nu mai am garaj si s-o tin afara sa stea ... nu pot... Dotarile ar fi: autoblocant, suspensie sport completa H&R, discuri frana fata - spate, piele, electric, vreo 1000 W (+-) in portbagaj, scut sub baia de ulei , jante Al pe 15. Necesar de stiut: motorul este de 2L, M20, 129 CP nu e trecut in acte, necesita un electromotor nou pentru ca e dus bendixu`, nu merge ceasul de tempratura. Masina o vand DOAR cuiva in care voi avea increderea ca nu-si va bate joc de ea, decat s-o dau vreunui "racer wanabe" mai bine-i dau foc ca la regii azteci! Pretul este 3.300 Euro negociabil. Sper ca foarte curand sa reusesc sa pun la punct afacerea si voi reusi sa iau alt ursulet... pana atunci... ma voi multumi cu C-ul care desi e mult mai nou sincer nu se compara cu placerea de a conduce un BMW. -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Ma bucur ca s-au clarificat cele de mai sus, semnalate de mine.
Cat despre problema electromotorului, am tipat asa de tare, pentru ca am trait pe pielea mea acest lucru. Iar despre problema cu actele la motor, eu zic ca totusi ar trebui sa iti faci un pic de timp pentru lucrul asta. Chiar daca e o problema ca tine doar de timp si nu de finalitate si aprobari, pentru ca sunt multi care nici nu vor sa auda ca ei au de umblat si omologat motoare. Eu unul am sarit peste mai multe oferte de acest gen, pentru ca am trecut la randul meu peste aceste chestii, in momente in care nu era atat de usor sa omologhezi un motor. Deci ONTOPIC UP UP UP -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th July 2025 - 02:22 AM |