![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
ma poate ajuta cineva cu un reglaj motor,merge cam prost,se accelereaza singur se decelereaza,sta la 1ooo rpm,dupa care ajunge la 1500 rpm,scade iar, si dupa cateva ori se opreste.nu iam facut altceva decat iam schimbat bujiile.daca stie cineva o posibila intalnire.va multumesc
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
am facut comanda astazi de una de la un magazin de la vitan la 700mii,am mers acum vreo 2 saptamani din baneasa pana in dr taberei,si am luat-o pe linia lui 41,am facut cam o ora si jumatate.atunci mi sa incins apa,aveam radiator mic.acm am pus mare si cu o termocupla in spatele radiatorului.dar se pare ca a apucat so ciupeasca pe undeva.nu este problema in jumatate de zi o schimb.spuma nu este decat in capacul culbutorilor,si un pic in partea superioara a jojei.am schimbat uleiul acm 2 zile crezand ca sa amestecat uleiul vechi cu aditivul pe care l-am pus peste.(un fel de condens)dar se pare ca si cu asta nou la fel face.cred ca luni o sa schimb garnitura.spuneti-mi si mie cum se pune la punct.atat vreau sa stiu.si daca se potriveste chiuloasa sau galeria de admisie de 2,5.va multumesc
This post has been edited by radu: Apr 27 2007, 06:32 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 11:48 AM |