![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Va rog, cei care au cumparat de pe E-Bay, ar putea sa posteze un ghid aici ?
Ma intereseaza (si cred ca nu numai pe mine): - cum au platit - cum e cu taxele de transport - cum e cu vama ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 45 Joined: 13-July 06 Member No.: 382 ![]() |
Vedeti ca multi vanzatori accepta si transfer bancar...Va trebuie doar codul IBAN si BIC si gata transferul. Eu asa am facut cand mi-am luat piese pt rechin. Totul a durat 2 saptamani cu tot cu piese primite.
Si faza ca sa rugati un prieten cu cont paypal sa plateasca in locul vostru, nu stiu daca va merge pt ca vanzatorul va trimite pachetul la adresa inregistrata paypal.Asta doar daca nu-l ''prostiti'' sa trimita la alta adresa. Cu taxa de transport l-am rugat pe neamt sa imi zica pretul cu tot cu taxa inclusa. ( Singura chestie e ca sa speriat neamtul cand a vazut ce scump este transportul si ma intrebat daca sunt sigur ca vreau sa platesc atata. El ma ruga daca am vreun prieten sa treaca pe la el sa ia piesele ca sa nu platesc atata la transport) Si cu vama ,nu am platit nimic chiar daca Romania nu era in EU. In septembrie anul trecut am cumparat toate chestiile astea. This post has been edited by vioE21: Apr 25 2007, 12:33 AM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 01:08 PM |