![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() God himself? ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 630 Joined: 19-July 06 From: Cluj-Napoca (The Highlands) Member No.: 388 Car: BMW nu mai e Engine: nici motor ![]() |
Am o mare problema si respectiv saptamana care vine primesc o masina mult mai noua din 2003 si nu stiu ce sa fac cu ursuletul... sa o tin afara si sa uit de ea ma doare sufletul... sa o vand mi-e frica ca pica pe mana la ceva prost si isi bate joc de ea si iar ma doare sufletul ... ce sa fac?
![]() Orice sugestie buna e binevenita... pls ajutati ursuletul cu o idee buna ![]() -------------------- Spart in cap de fum am o revelatie
Sa n-ai incredere-n femei si-n franele de Dacie ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
eu unu il folosesc zi de zi,investesc destul in benzina,nu exagerat de mult ca nu fac multi km
(maxim 50 pe zi cand nu lucrez),dar numi pare rau,ma face de 10 ori mai fericit decat orice si oricine cand il conduc,ma surprinde cu multe lucruri.si ma bucura ft mult faptul ca nu pica...deloc...nu stiu de ce ![]() ![]() c class, nu o pot vinde ca e cadou... e aia nui chiar ascutitoare...decat pe langa fratii mai mari:)) -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 24th June 2025 - 03:02 AM |