![]() |
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
Salutare,am nevoie de un sfat.Vreau sa imi cumpar un 735i si este dotat cu un filtru de aer sport.Cineva mi-a spus ca asta nu e un lucru tocmai benefic.Imi puteti da mai multe detalii despre asta?Va raman recunoscator daca mi-ati zice dupa ce sa ma uit la masina ca nu cumva sa imi iau "teapa".Multumesc.
This post has been edited by Peter Pan: Apr 12 2007, 06:47 PM |
|
|
![]() |
![]()
|
|
27% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 314 Joined: 7-March 07 From: ZION Member No.: 731 Car: E46 325CI Engine: M54B25 2500 192CP ![]() |
ma rog...conteaza ca m-a cam dezamagit..chiar imi doream o masina mai stock...mai ales la motor....
|
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 86 Joined: 9-December 06 From: Constanta Member No.: 487 Car: e32 Engine: m30b28 ![]() |
ma rog...conteaza ca m-a cam dezamagit..chiar imi doream o masina mai stock...mai ales la motor.... Salut,daca masina are un pret bun si nu are probleme tehnice costisitoare, si te-ai asigurat ca 26 de mil pe an ca sa platesti impozitul si inca 5-6mil pt asigurare nu-s o problema pt tine,iti pot spune ca nu ai dc sa fi dezamagit pt ca este foarte simplu (si cu un buget mic) poti pune inapoi filtrul de aer,sau trebuie sa-i schimbi admisia pt ca aceea pe care o ai acum nu a fost confectionata bine si spun asta pt ca este exact deasupra galeriei de evacuare (filtrul), si automat trage aer cald ceea ce nu este bine;legat de cip nu te deranjeaza cu nimic,eventual chiar tu poti schimba cipul din calculator. Daca doresti sa achizitionezi o admisie polisata din inox cu protectie inpotriva calduri special conceputa pt e32 si daca doresti un cip cu softul original, ma poti contacta. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th June 2025 - 07:41 PM |