![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
Cred ca in toare orasele mari traficul e aglomerat, iar pt noi de multe ori o deplasare de rutina e un calvar.
Parcurg zilnic cam 40km in traficul din iasi, iar cind ajung acasa multumesc lui D'zeu ca masina e intreaga.Evit zilnic cel putin 3 tamponari in care nu mi se da prioritate(cre ca e o norma) la stop, semafor, sau de dreapta.Noroc ca am frine bune si nu mai conduc agresiv, altfel as fi abonat la tinichigerie. Prin iasi circula ca nebunii pusti cu dacii vechi care fantazeaza si rup masinele, rusi pt care regulile de circulatie sunt o mare necunoscuta, smecherii(lumea interlopa) pt care legile nu se aplica iar pol inchid ochii(Q7, X3, X5, ML, 6), femeile (pericol public)- parca vor sa muste din volan sau sa treaca capul prin el pt a vedea botul masinii- merg cu 20/ora, baschistii( cetateni trecuti de a 2 a tinereta, cu probleme grave de vedere si mari lacune la legislatie mindrii posesori de berlina care de multe ori n-au nici o oglinda retrovizoare)- nu se asigura nu dau prioritate -merg ca trenul si opresc brusc fara motiv, masinile de scoala(parca toti vor sa-si ia permis) in urma carora se formeaza cozi uriase la orele de virf astfel ca intirzii garantat. Un ex: intr-o zi o incepatoare cu un passat 19tdi nou nout care trebuia sa-mi dea prioritate si era cit pe ce sa ma tamponeze ma clacsoneaza foarte nervoasa sa o las pe ea sa treaca- n-am putut nici sa o injur ca nu eram singur in masina- si am lasat-o sa treaca... Astfel de intimplari banuiesc ca vi se intimpla si voua de aceea va invit sa le povestiti eventual cu poze... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
romanul e inventiv... nu stiai?
![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd July 2025 - 01:40 PM |