![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
Caut un E12 seria 5 cu acte in regula, pana 1000 de Euro.
Tel. 072 037 1057 , mail. bekkerbart@yahoo.co.uk -------------------- Black heart scarring darker still
To keep up with me You've got to walk like a panther tonight |
|
|
![]() |
![]()
|
|
100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 4,486 Joined: 18-October 05 Member No.: 15 Car: E30 Engine: M42 ![]() |
A cauti una in stare buna sau cum?Mai e pe Barbu Vacarescu un E12 verde pare abandonat Interceptor stia mai multe despre el parea in stare buna caroseria ultima oara motorul nu stiu daca mai e ceva de el 2 litrii carburatie daca nu ma insel.
-------------------- cotetz 1,8is
|
|
|
![]()
|
|
![]() zijdelings geïnteresseerd ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 7,961 Joined: 14-January 07 From: around here Member No.: 530 Car: 114 2002 / E12 528 Engine: M10 100cp / M30 165cp ![]() |
A cauti una in stare buna sau cum?Mai e pe Barbu Vacarescu un E12 verde pare abandonat Interceptor stia mai multe despre el parea in stare buna caroseria ultima oara motorul nu stiu daca mai e ceva de el 2 litrii carburatie daca nu ma insel. Depinde de bani, dar caut ceva functional. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
mai era una pe forum la dacia ..omu vroia sa o dea la casat..motorul era arhi modificat de catre proprietar cu carb de dacie si alte inginerii,dar caroseria cica era buna..tot asa mai este una alba functionala si care e originala pe la piata amzei,dar nu stiu nimic espre dansa,e una cu portbagaj d-ala metalic de dacie deasupra plafonului
PS :cu 02-ul ce ai rezolvat? -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
mai era una pe forum la dacia ..omu vroia sa o dea la casat..motorul era arhi modificat de catre proprietar cu carb de dacie si alte inginerii,dar caroseria cica era buna..tot asa mai este una alba functionala si care e originala pe la piata amzei,dar nu stiu nimic espre dansa,e una cu portbagaj d-ala metalic de dacie deasupra plafonului PS :cu 02-ul ce ai rezolvat? De forum Dacia cu carb de Dacia :-) E greu sa mai gasesti un BMW la varsta asta ne-umblat la ea dar totusi incerc. Asta de pe piata amzei o stiu, cred ca e un 518. Banuiesc ca nu e de vanzare. Cu 02 n-am rezolvat nimic inca, nici nu gasesc un service care imi face deviz-ul pentru asigurari. Din cauza toate alea caut alta masina acuma, ca o sa dureaza mult pana 02-ul e pregatit pentru drum public din nou. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
De forum Dacia cu carb de Dacia :-) E greu sa mai gasesti un BMW la varsta asta ne-umblat la ea dar totusi incerc. Asta de pe piata amzei o stiu, cred ca e un 518. Banuiesc ca nu e de vanzare. Cu 02 n-am rezolvat nimic inca, nici nu gasesc un service care imi face deviz-ul pentru asigurari. Din cauza toate alea caut alta masina acuma, ca o sa dureaza mult pana 02-ul e pregatit pentru drum public din nou. incearca oldtimer studio pt deviz de reparatii,ei se ocupa cu masini istorice,restaurari+service.banuiesc ca o faci in regie proprie si iti trebuie deviz-ul pt a stii asigurarea cati bani iti da pe piese ,nu? -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
incearca oldtimer studio pt deviz de reparatii,ei se ocupa cu masini istorice,restaurari+service.banuiesc ca o faci in regie proprie si iti trebuie deviz-ul pt a stii asigurarea cati bani iti da pe piese ,nu? Am vb mai de mult cu oldtimer studio, o sa mai dau un telefon, sa vad cat cer pt deviz. Daca o fac la BMW (Filaret sau Bavaria) dau 10% din valoare devizului la ei. Daca asigurare plateste daune, nu vreau s-o fac neaparat in regie proprie. Idea e ca nu stiu cat imi da asigurarea inca. Mersi, am dat un mail. Masina e de vinzare de ceva timp, are motor schimbat insa nu era trecuta in carte atunci. Se vedem daca intre timp s-a schimbat ceva, si cat cere. -------------------- Black heart scarring darker still
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 29th June 2025 - 06:43 PM |