![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,512 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
Tocmai am primit cadou 5 pastile de pus in rezervor, ca sa scada consumul, sa reduca noxele plus o lista lunga de bla bla.
Mod de administrare: la primul plin doua pastile ![]() Compania se cheama Fuel Free International ![]() Ati auzit de chestii de-astea? Sunt bune, sunt rele, sau degeaba? O sa le folosesc cu toate ca n-am incredere in asemenea solutii. Probabil ca n-o sa simt nimic la troaca mea fumigena, dar n-are ce sa strice. Cred ca-i tot una cu aditivul de ulei: motorul pufaie la fel cu sau fara 2+2 cu teflon ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Eu am pus si la mine a tras ft prost!!!!!!!!!!! Am mers la budapesta cu pastilele in rezervor.... 3 in masina si motorina de omv si a tras atat de prost ca nu am putut merge peste 125kmH!!!!!!!!! Si apoi am venit 5 in masina ... cu motorina completata din ungaria de la ceva pompa de acolo... nu stiu ce motorina... nu nu stiu ce... ieftina... si am venit cu un vant de numa--- cu 140-145 kmh... la drum intins. Deci concluzie... a mers ft rau masina cu ele si nu am mai pus niciodata.... de remarcat ca au avut un efect de tipul (eu am facut plinul atunci).... ca a inceput sa fiarba motorina... de aproape a iesit afara... si am inchis repede busonul:D
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]()
|
|
![]() a ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 545 Joined: 1-November 05 From: a Member No.: 83 Car: a Engine: a ![]() |
Eu am pus si la mine a tras ft prost!!!!!!!!!!! Am mers la budapesta cu pastilele in rezervor.... 3 in masina si motorina de omv si a tras atat de prost ca nu am putut merge peste 125kmH!!!!!!!!! Si apoi am venit 5 in masina ... cu motorina completata din ungaria de la ceva pompa de acolo... nu stiu ce motorina... nu nu stiu ce... ieftina... si am venit cu un vant de numa--- cu 140-145 kmh... la drum intins. Deci concluzie... a mers ft rau masina cu ele si nu am mai pus niciodata.... de remarcat ca au avut un efect de tipul (eu am facut plinul atunci).... ca a inceput sa fiarba motorina... de aproape a iesit afara... si am inchis repede busonul:D Cate ai bagat deodata? -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th June 2025 - 04:42 PM |