IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Zgomot dreapta fata, cine-mi poate spune de la ce e?
georgem
post Mar 27 2007, 10:31 PM
Post #1

100% BMW corupt

Group: Super Moderators
From: Bucuresti
Member No.: 109
Car: E34
Engine: M50 2.5 192CP

Am un zgomot la masina pe dreapta fata de cand am cumparat-o, se aude cel mai bine cand trec peste denivelari la viteza mica (piatra cubica denivelata sau gropi). Cei de la reprezentanta din Cluj au spus ca e de la flansa de la amortizor. Au spun ca au schimbat mai multe piese si zgomotul nu a disparut (specific reprezentantelor din ce-am mai citit pe alte forumuri, experimente pe banii clientului) si ca nu a ramas decat flansa.
Cei de la AutoTest2000 din Vitan au spus ca ei cred ca e din amortizor, dar ca jocul e mic (7mm dreapta, 5mm stanga) si ca nu e cazul sa schimb amortizoarele.
Din ce-am mai citit, e posibil sa fie si din brate. Sistemul la BMW e deosebit de alte marci, la Audi am bascula in locul acelor brate, si schimband bucsele de la bascule am scapat de niste zgomote groaznice la denivelari. Bratele insa sunt destul de scumpe si nu vreau sa le schimb daca nu sunt 100% sigur ca de acolo e zgomotul.
Eu am tras de toate (cu inca o persoana) si nu am depistat nici un joc.

Cine-mi poate spune si mie cu exactitate de unde vine zgomotul si ce trebuie sa schimb ca sa dispara? Nu cred ca e grav (in sensul ca nu cred ca afecteaza siguranta), dar as vrea sa scap de acest zgomot. E cineva care sa-si dea seama de unde vine zgomotul?

--------------------
2007 Honda CBF 1000A SC58
1991 Audi 80 1.8 E - DZ, 82 kw (112 CP)
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 16th July 2025 - 09:42 PM