![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
Tapiterie de piele..banuiesc ca oricine isi doreste asa ceva..e frumoasa, aspectoasa..
dar e confortabila? se intretine greu? tine frig iarna si cald vara? va rog sfaturi sau sugestii! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 246 Joined: 21-October 05 Member No.: 43 ![]() |
Pielea e rece iarna.Pana se incalzesc scaunele deja iti ingheata...blugii
![]() De intretinut e destul de complicat,adica ia mult timp sa cureti in amanunt toate incretiturile care se formeaza.Cred ca la o piele inchisa la culoare este mult mai comod.Acum au aparut la supermarketuri niste servetele umede destinate curatarii pielii care sunt foarte practice,dar tot trebuie facuta o curatare in amanunt din cand in cand.Eu folosesc o solutie de curatat pielea apoi un balsam care o emoliaza. Intr-o vara am spalat pielea cu o spuma si cu peria,am lasat-o sa se usuce apoi am dat-o cu solutie pentru piele si balsam si a iesit foarte bine. -------------------- E 39,525dA,2001
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 16th July 2025 - 10:13 AM |