![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Poate reuseste cineva sa ma lamureasca ce mi se intampla de la o vreme: pana acum acul ce indica temperatura apei se ridica in mod normal pana la jumatatea cadranului unde intepenea. Adica oricum as fi mers cu masina temperatura apei nu mi-a trecut NICIODATA de jumatatea ceasului.
Cum spuneam, de cateva zile am observat cu surprindere ca acul respectiv a trecut binisor de jumatate si acum variaza in jurul urmatoarei liniute de pe cadran. Sincer chestia asta a inceput sa ma ingrijoreze. Aveti idee care poate fi cauza schimbarii? -------------------- Topas blau
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Dupa cum am scris si mai demult, imi cumparasem curelele si termostatul sa le schimb. Curelele erau foarte crapate, era normal sa le schimb. Dar termostatul vroiam sa-l schimb pentru ca temperatura imi statea in oras putin sub jumatate si in afara imi scadea uneori si mai in stanga de liniuta intermediara intre centru si albastru si il suspectam ca se deschide prea devreme.
Ei bine, acum temperatura imi sta fix la jumatate indiferent de regimul de mers, chiar si la 180-200 km/h sta nemiscat acul. O sa vad in saptamanile urmatoare daca are vreun efect si asupra consumului, cred ca daca motorul merge mai rece consuma mai mult, deci ar trebui sa scada putin. Se si incalzeste mai repede acum. Va tin la curent. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
...... O sa vad in saptamanile urmatoare daca are vreun efect si asupra consumului ..... normal ar cam trebui sa aibe , numai ca vad ca de ceva timp tot modifici consumul la semnatura (in sus!!!)... sa fie oare ca te-ai invatat cu masina si apesi ceva mai tare pedala aia care iese din podea??? ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 03:24 AM |