![]() |
![]() |
![]()
|
|
45% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 483 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 30 Car: 324 td e30 1989 Engine: M21 2.4TD 115CP ![]() |
Am cumparat o masina pt recarosare si dpdv RAR se poate face, mai intai omologarea motorului si apoi schimbul de sasiu dar....
cei de la RAR mi-au zis ca au avut situatii in care au facut recarosare iar cei de la Fisc i-au pus sa plateasca taxa speciala vladescu @#$@!#$ si m-au sfatuit sa fac un memoriu la politie prin care sa cer in scris raspunsul daca tb sa platesc sau nu. azi m-am dus la politie dar audientele se tin numai joi 13-15 si numai atunci se pot depune dosarele/memorii/etc. regula as fi ca platesti taxa numai daca caroseria nu a mai fost inamtriculata in romania ![]() cine a mai facut asa ceva anul asta si cum a procedat? va rog ajutati-ma, deja am platit masina si nu mai pot da inapoi. nici nu vreau sa ma apuc sa o vand pe piese ca e pacat de ea, este in stare f buna. -------------------- 324 td
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
sincer sa fiu nu vad de ce fiscul sa ceara taxa de prima inmatriculare, stiam ca politia cere aceasta taxa fara de care nu inmatriculeaza masina, fiscul ar trebui sa ceara doar impozitul pe care banuiesc ca il platesti, daca nu ma insel ei nici nu au treaba cu seria de caroserie, ei au treaba doar cu seria de la motor si capacitatea cilindrica
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd July 2025 - 01:11 AM |