![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
masina mea e din 87
3 bujii sunt afumate, 3 umede cre ca compresia e slaba la cel putin 2 cilindri la alti doi am arcurile la supape slabe motorul vibreaza naspa am elice de omega, vasco e dus radiatorul curge caseta de directie pierde ulei si troncane tapiseria de peste tot e varza bordul e crapat pedalierul rupt caroseria ruginita 2 gume roase si 2 bune de logan va intreb: ce deodorant auto sa cumpar? ce concentratie este necesara la lichidul parbriz? care sunt cele mai bune stergatoare parbriz? sa-mi iau termometru pt obc ca-mi arata -30 ce marca de placute de frina imi recomandati? care ulei motor e mai bun - cel galben sau auriu? nu-mi merge antena electrica- se poa repara? in timpul mersului aud zgomote suspecte- ca si cum masina s-ar dezintegra- o fi periculos? va multumesc pt rabdare si bunavointa ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
masina mea e din 87 3 bujii sunt afumate, 3 umede cre ca compresia e slaba la cel putin 2 cilindri la alti doi am arcurile la supape slabe motorul vibreaza naspa am elice de omega, vasco e dus radiatorul curge caseta de directie pierde ulei si troncane tapiseria de peste tot e varza bordul e crapat pedalierul rupt caroseria ruginita 2 gume roase si 2 bune de logan va intreb: ce deodorant auto sa cumpar? ce concentratie este necesara la lichidul parbriz? care sunt cele mai bune stergatoare parbriz? sa-mi iau termometru pt obc ca-mi arata -30 ce marca de placute de frina imi recomandati? care ulei motor e mai bun - cel galben sau auriu? nu-mi merge antena electrica- se poa repara? in timpul mersului aud zgomote suspecte- ca si cum masina s-ar dezintegra- o fi periculos? va multumesc pt rabdare si bunavointa ![]() Ai sintetizat foarte bine discutiile ce se poarta pe anumite forumuri ![]() Mai puteai adauga cateva intrebari, de exemplu ce spray cu silicon sa folosesc sa fac bordul sa straluceasca, cu ce substanta sa dau pe anvelope sa arate negre si lucioase, ce becuri de pozitie albe sa-mi pun etc. Toate astea evident in conditiile expuse in prima parte a mesajului, atunci sunt cel mai potrivite. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 05:14 AM |