![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 404 Joined: 4-April 06 From: Bucuresti Member No.: 242 Car: E46 Engine: M54 ![]() |
Poate reuseste cineva sa ma lamureasca ce mi se intampla de la o vreme: pana acum acul ce indica temperatura apei se ridica in mod normal pana la jumatatea cadranului unde intepenea. Adica oricum as fi mers cu masina temperatura apei nu mi-a trecut NICIODATA de jumatatea ceasului.
Cum spuneam, de cateva zile am observat cu surprindere ca acul respectiv a trecut binisor de jumatate si acum variaza in jurul urmatoarei liniute de pe cadran. Sincer chestia asta a inceput sa ma ingrijoreze. Aveti idee care poate fi cauza schimbarii? -------------------- Topas blau
![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Pai preturile au fost urmatoarele:
- Pompa de apa Hepu: 180 RON (Volksparts) - Curele Contitech + termostat Wahler: 103 RON (Augsburg) - Antigel BMW: aproximativ 64 RON (Automobile Bavaria) - Apa distilata: 10 RON (Petrom) Si 3 seri de munca dupa servici (prima sa schimb termostatul, a doua sa dau jos pompa de apa sa ma conving ca are palele rupte, a treia sa montez noua pompa de apa). Acum as putea sa rezolv totul in aproximativ 3 ore (daca nu sunt suruburi blocate - la mine m-am chinuit sa desfac vascul de pe pompa de apa veche). Sunt curios cum va sta temperatura acum (inainte statea putin inainte de jumatate) si cat de repede se va incalzi motorul cu noul termostat (si ce efect va avea asupra consumului urban). Aseara temperatura mi-a stat fix la jumatate pe testul de cativa km facut la finalul operatiunii si cred ca era bine aerisita instalatia deracire, ca la final am mai desfacut putin surubul de aerisire din radiator si iesea numai antigel (aer deloc). Sunt convins dupa cum arata pompa de apa veche ca palele erau crapate deja si eu doar am ajutat-o sa cedeze complet din cauza ca am facut niste teste de acceleratie ![]() -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 04:40 AM |