![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 6 Joined: 7-March 07 From: bucuresti Member No.: 733 Car: 320 Engine: 320 2l 125cp ![]() |
am un 320 rechin motor de 2 l si vreau sa cumpar un carburator nou solex dublu corp si alte componente motor.stie cineva cum as putea sa fac rost de piesele aste dar sa fie sigur ca sunt in stare buna!!a si o grila cu farurile din exterior mari
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 6 Joined: 7-March 07 From: bucuresti Member No.: 733 Car: 320 Engine: 320 2l 125cp ![]() |
ar fi o idee sa gasesc un motor de 2 l pe injectie similar cu al meu dar nu stiu unde sa gasesc.consumul nu e neaparat pe primul plan cat performantele pe care le pot scoate din acest motor.Masina e intr-o stare foarte buna fara rugina motor refacut in urma cu un an intr-un atelier profesionist.O alta idee ar fi sa cumpar un carburator din turcia...
Carburatorul meu e un solex bicameral nu cu 4 camere. Mai astept sugestii si va multumesc pt informatiile date pana acum si poate va voi putea ajuta si eu cu informatii cu alta ocazie |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:26 AM |