![]() |
![]() |
![]()
|
|
9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 110 Joined: 11-November 05 Member No.: 96 ![]() |
De ce sunt mai bine vazute cutiile manuale decat cele secventiale?
Banuiesc ca nimeni nu poate sa schimbe viteza in 90/150ms! Care ar fi dezavantajele? |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Cand mi-am luat masina s-a pus problema cum sa fie, automata sau manuala. Raspunsul a fost de departe, manuala. Dupa parerea mea, cutia manuala are un feeling aparte, simti ca esti la volan si nu stai ca o momaie cu piciorul pe frana.
Nu stiu cum sunt cele secventiale si nu cred ca pentru un sofer obisnuit ar aduce ceva in plus fata de una clasica. La o cursa, da, conteaza cele cateva microsecunde in plus, dar la majoritatea soferilor (ca mine) nu prea conteaza si nu vad de ce as plati in plus pentru ceva ce nu-mi aduce un avantaj evident. In plus nu-mi place ca masina sa fie plina de electronica peste tot ... unele chestii ar trebui sa ramana pur mecanice. Parerea mea ! ![]() -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 07:49 AM |