![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
sai dam omului niste sfaturi ca in seara asta am fost martorul fierberii apei din radiator..
![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
sai dam omului niste sfaturi ca in seara asta am fost martorul fierberii apei din radiator.. ![]() aolou... ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
|
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
oficial imi bag p@#$ in bavaria din romania!!! sunt plin de nervi. d la ora 10 pana la 4 am stat acolo cu ea p rampa sami faca un schimb d ulei si o verificare motor.omu a zis catreaba cu incalzitu e d la radiator si electrovent. si ca o sa curete radiatoru.5 ore mai tarziu plec din bavaria o tin usor la 1500-2000 ture poc rosu iarasi la temperatura.cum ii dau in ea si o tin peste 3000 revine la normal.aung acasa ma uit la radiator identic cu cel d azi dim.la fel de murdar inclusiv cele 2 frunze lasate de control in el.ca sa nu mai zic nota d plata data de baieti de 11mil. si un diagnostic de radiator infundat de la stat in garaj prea mult si arbore cotit ce trebuie schimbat(desi nu stiu dc are legatura)si alte componente ale sist de racire si un estimativ "bill" de 1000euro am facut stop cardiac lam injurat si am plecat.
momentat tremur de nervi.....dak stiti vrun mecanic bun in materie de bmw/e46 va rog dati un sfat ceva.... This post has been edited by batz: Mar 2 2007, 07:06 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 03:57 AM |