![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
salut!am un e30,325 achizitionat recent.de 2 zile imi bate ceva in motor,m-am uitat m-ai atent si bataia se aude la pistonul nr.1.cand este rece se aude mai des dar cand se incalzeste nu prea se mai aude.am vrut sa-i dau baia jos,ca eu cred ca problema este ori un cuzinete,sau fusta pistonului.as vrea sa-mi spuneti daca trebuie sa inlocuiesc doar pistonul bolnav sau trebuie sai inlocuiesc pe toti,sau daca vibrochenul trebuie sa-l duc la rectificat.va multumesc mult
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
QUOTE motorul a fost facut vara trecuta. Segmenti mahle cuzineti biela si palier noi semeringuri chiuloasa noi semeringuri motor noi chiuloasa planata si rectificate scaunele curea distributie si intinzatorul noi. Motorul il dau cu cutie radiator mare + pompa de benzina. Motorul este pe masina si se poate face proba la el. Pretul este 390 euro usor discutabil;am gasit un motor pe net si cam asta ia facut respectivul.intradevar este mult mai bine sa-l fac pe al meu.o sa ma interesez de niste preturi si o sa fac o comparatie.dar daca ma duce mai mult de 500eur,mai bine iau alt motor.la risc:)
Reason for edit: mai bine cu quote, nu?
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 06:29 AM |