![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nu am gasit topicul dedicat, sorry.
azi dimineata la stiri: s-a decis sa existe o taxa de poluare care va inlocui aceasta taxa de prima inmatriculare, taxa pentru calculul careia se va cere asistenta comisiei europene, si care (taxa) va intra in vigoare cel mai probabil in 2009. stirea cica ar fi aparut azi in gandul. daca gasiti articolul, m-ar interesa sa stiu exact ce scrie acolo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Deocamdata nu putem decat sa asteptam.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
si cu treaba asta si cu treaba cu impozitu nui decat un mare circ care are efect asupra noastra(nu stiu daca distinsii domni de la guvern isi dau seama,ca la ce dude dau,sunt prosti rau rau saracutii) .de parca numai ei ar exista in romania,de parca romania e un mare teren de fotbal(d-ala de cartier nu stadion) si noi romanii suntem mingea(si aia vai de mama ei rupta si peticita)-vb la modul general
referitor la taxa,astia cam trag cu dintii de ea...cred ca ne intoarcem la "batrana dacie" ca pe vremea lui ceasca...la fel de in colaborare cu renault... ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]()
|
|
55% BMW corupt ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 629 Joined: 20-February 07 Member No.: 668 Car: E46 330i coupe Engine: m54b30 231cp ![]() |
frate nush ce sa zic de treaba asta.ca eu momentan trag de numere provizorii:))) ca ma costa 4025E:|
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 06:24 AM |