![]() |
![]() |
![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 23 Joined: 16-February 07 From: bucuresti Member No.: 654 Car: e30 Engine: m20,325 170cp ![]() |
salut!am un e30,325 achizitionat recent.de 2 zile imi bate ceva in motor,m-am uitat m-ai atent si bataia se aude la pistonul nr.1.cand este rece se aude mai des dar cand se incalzeste nu prea se mai aude.am vrut sa-i dau baia jos,ca eu cred ca problema este ori un cuzinete,sau fusta pistonului.as vrea sa-mi spuneti daca trebuie sa inlocuiesc doar pistonul bolnav sau trebuie sai inlocuiesc pe toti,sau daca vibrochenul trebuie sa-l duc la rectificat.va multumesc mult
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 450 Joined: 20-November 05 From: Ottawa Member No.: 101 Car: e30 318is Engine: m42 +12psi of boost ![]() |
Cel mai simplu este sa iti cumperi un sset de cuzineti noi pe care sa ii montezi si sa ,nu au cun sa coste mai mult de 2 mi l din cate imi aduc eu aminte.Nu are rost sa dai banii pe un mot second care poate fi intr-o stare mai proasta ,motorul tau inainte de a bate in ce stare era ,scotea fum ,manca ulei,dupa cate secunde se stingea becul la ulei dimineata dupa 10 ore de stat?si ce ai mai putea sa faci daca tot i-ai dat chiulasa jos sa ii cumperi si un set de segmenti ,intai verifici daca ai uzura pe suprafata cilindrului ,daca nu sau daca nu mare merge stai linistit si daca ai avea undeva sa faci rost de o scula de honuit sa mai "zgarii' un pic cilindrii ca va fi foarte utila o honuire.O data cu lustruirea suprafetei cilindrului se accelereaza ritmul uzurii atat segmentilor cat si a cilindrului.Eu cred ca cu pana in 10 milioane il faci de doua ori mai bun decat orice motor pe care l-ai putea gasii la banii astia,bine nu am pus si mana de lucru ,daca i-ai schimba si simeringurile la supapa ar fi excelent.Bine,cineva care chiar stie ce face ar trebui sa masoare anumite lucruri inainte de a te apuca sa cumperi vreo piesa.
-------------------- UPGRADES SO FAR:12psi of boost,Fidanza 13lbs flywheel, M3 BULLY stage 3 clutch(240mm), getrag260 transmission,Coils over plugs (COP),Stock engine
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 07:01 AM |