![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
Vrei ca pasiunea ta sa fie recunoscuta ?
Vrei sa te bucuri de atentie speciala si de reduceri ? Vrei sa nu mai pierzi nici o intilnire a celor ca tine ? Vrei sa te implici in Comunitatea BMW din Romania ? Atunci, esti interesat sa te inscrii intr-un club oficial BMW. Trimite te rog urmatoarele date prin email la andreea at bimmerfest punct ro : - Numele si prenumele - Data nasterii - Adresa completa - Telefon Mare majoritate dintre voi stiti despre ce vorbesc aici. V-ati implicat acum catva timp in descifrarea actelor si conditiilor de aderare la BMWCE. Acum eu sunt in aceasi postura. Vreau un club bmw care sa reuneasca comunitatea, sa particip la evenimente si expozitii organizate de acesta, sa avem o revista, sa organizam scoli de pilotaj, sa primesc suport tehnic, sa am facilitati si reduceri la piesele necesare pentru masina mea.. lista poate continua Vreau sa fim puternici. Lista pe care incerc sa o fac contine persoanele interesate sa se inscrie intr-un astfel de club. Datele necesare sunt pentru BMWCE. This post has been edited by Andreea: Jan 23 2007, 12:06 AM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
nu inca
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 21st June 2025 - 07:59 PM |