![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
am luat de curand un e28, si nu are in dotare nici vesta reflectorizanta, nici triunghi, nici stingator nici trusa medicala, eu ziceam sa imi cumpar toate astea, dar fratimiu zice ca arunc cu banii aiurea, voi ce ziceti? merita? voi aveti asa ceva in masini? aveti idee de unde se pot lua mai ieftin?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
pisica.... urs cam greu gasesti in toate mintile lui... si plus acu se pune o intrebare esti pasionat de BMW, sau de viteza? sau de masini vechi? daca bmw merg ambele, daca vrei viteza merg ambele... probabil sa iei pisica, acolo mai gasesti motoare mai puternice stock... fara prea multi bani bagati dupa ce cumperi masina... daca vrei urs.... sa calculezi bani buni bagati in masina dupa ce o cumperi..............................
-------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 22nd June 2025 - 04:59 PM |