![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
0% BMW corupt Group: Members Posts: 7 Joined: 8-January 07 From: bucuresti sau neptun:)) Member No.: 518 Car: e28 Engine: 2.8 175Cp ![]() |
Vreau si eu asa...:motorasele ptr geamuri si trapa ...sa le fac si eu electrice cum se zice ..
![]() Care e mecanic si poate sa imi puna o cutie manuala ...in loc de aia automata ca s-a bulit ....cu tot cu disc ambreaj ..pedalier ..tot ce trebuie ...... Care ma puate ajuta....in cele 2 probleme ale mele ...sa lase aici un msg ...cu un pretz , de unde este, si cum il pot contacta ..!! MS !!! |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() visator ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,238 Joined: 13-June 06 From: Calinesti, Arges Member No.: 339 Car: BMW E 34 Engine: M30, 3,5L - 211 CP ![]() |
Eu ieri am cumparat motorasele si macaralele pentru geamurile electrice.De preferat este sa luati originale , ca sa nu va complicati cu kituri after, gen ebay, care sunt universale. Da butoane si eu caut, insa deocamdata nu ma grabesc, pentru ca nu vreau improvizatii!! Util ar fi, daca ai ajuns in faza asta si ai chef de ''fineturi'' sa gasesti si modulul de ridicare automata al geamurilor, intalnit pe masinile mai noi! Succes la cautari!
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 12th August 2025 - 08:05 PM |