IPB

Welcome Guest ( Log In | Register )

> Am nevoie de niste piese !!!, care ma ajuta ?? 528i ??
madbmw
post Feb 12 2007, 04:10 PM
Post #1

0% BMW corupt

Group: Members
From: bucuresti sau neptun:))
Member No.: 518
Car: e28
Engine: 2.8 175Cp

Vreau si eu asa...:motorasele ptr geamuri si trapa ...sa le fac si eu electrice cum se zice ..tongue.gif:))
Care e mecanic si poate sa imi puna o cutie manuala ...in loc de aia automata ca s-a bulit ....cu tot cu disc ambreaj ..pedalier ..tot ce trebuie ......
Care ma puate ajuta....in cele 2 probleme ale mele ...sa lase aici un msg ...cu un pretz , de unde este, si cum il pot contacta ..!! MS !!!
Go to the top of the page

+Quote Post

Start new topic
Replies
84 HOT
post Feb 13 2007, 08:27 AM
Post #2

18% BMW corupt
*

Group: Members
From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca
Member No.: 358

Aici in Cluj sigur iti gaseam o cutie de viteze si restu cele... dar tu esti din bucuresti parca... si-ti propuneam si mecanic... care mi-a schimbat si mie rulmentul de la pl de presiune.... de la ambreiaj... Cu motorasele va fii putin mai greu daca vrei pe original... daca bine retin eu la a mea... am mai avut un set de usi fara geamuri electrice si parca difera si restu cele in usa... suportul in care sta sticla la geam... am impresie ca iti trebui emacara cu geam electric nu numai motoras, si atunci in principiu ele se pot inlocui de catre tine destul de usor... maxim vreo 2 gauri cu bormasina... si fire trase... pe sub bord. Si daca caut bine am eu un set butoane de geam electric neiluminate, dar sper sa le mai gasesc daca vei avea nevoie de ele, eu le-am schimbat cu unele iluminate din interior...

eu am platit pentru dat cutia jos si remontat... in jur de 100 lei. si poate pentru pedalier si sistem pentru ambreiaj si acolo cilindru... si restu cred ca poate fii inca la 100 lei... si pretul lor nu satiu exact, dar cred ca pentru pompa ambreiaj si conducte vreo 100 ron, cutia 100-200 ron, si eu o sa schimb cutia in viitor ca am joc la axu din cutie... si tacane urat cand opresc motorul, cand schimb vitezele cateodata, si chiar la relanti uneori... deci pana in max 500 lei zic eu. Sa mai spuna si altii ce cred. mai ai si timonerie de luat... e ceva de lucru...

--------------------
I love my BMW
Go to the top of the page

+Quote Post

Posts in this topic

Reply to this topicStart new topic
1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Google

RSS Lo-Fi Version Time is now: 12th August 2025 - 08:03 PM