![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
masina mea...ma reprezinta
puternica si defecta relatia mea cu ea...dragoste si ura ca o casatorie daca nu cumparam o rabla muream de plictiseala e un mijloc de socializare...ala e nebunul care-si da banii pe benzina... nu pot spune ca sunt responsabil- si nici nu vreau asa imi traiesc viata ca un 325ix defect imi urasc stilul de viata dar nici altfel nu as vrea... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
cumpararea acestei masini a fost una din marile greseli ale vietii mele, deoarece nu stiam la ce sa ma uit cind o cumpar(defectiuni mecanice...care ulterior constati cit sunt de costisitoare)
stiam de 325ix doar chestii generale...din emisiuni si reviste asa ca am pus botul la modul ca aveam un Opel Vectra 1.6 c16nz din 1992 (perfect dpdv mecanic...toti amicii credeau c-am tunat motorul...jorjel poa sa confirme) pe care in ziua in care m-am hotarit sa-l vind - l-am si vindut si in aceeasi zi am cumparat BMW-ul care era parcat peste strada de mine...cap de guma... fostii proprietari erau la vremea respectiva foarte bogati(intre timp au falimentat)...asa ca mi-am zis c-au avut grija de masina...era si proaspat vopsita... tzeapa! nimic nu schimbasera - aveam sa constat ulterior... va urma... |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:48 AM |