![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
masina mea...ma reprezinta
puternica si defecta relatia mea cu ea...dragoste si ura ca o casatorie daca nu cumparam o rabla muream de plictiseala e un mijloc de socializare...ala e nebunul care-si da banii pe benzina... nu pot spune ca sunt responsabil- si nici nu vreau asa imi traiesc viata ca un 325ix defect imi urasc stilul de viata dar nici altfel nu as vrea... |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 226 Joined: 1-October 06 From: tecuci Member No.: 455 Car: e 36 Engine: m50 2,0 150 cp ![]() |
masina mea...ma reprezinta puternica si defecta relatia mea cu ea...dragoste si ura ca o casatorie daca nu cumparam o rabla muream de plictiseala e un mijloc de socializare...ala e nebunul care-si da banii pe benzina... nu pot spune ca sunt responsabil- si nici nu vreau asa imi traiesc viata ca un 325ix defect imi urasc stilul de viata dar nici altfel nu as vrea... vrei sa mori de plictiseala?daca nu ar fi ,,rabla"ce ai mai face? nu te plinge! ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 18th July 2025 - 09:47 AM |