![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,167 Joined: 17-October 05 From: bucuresti Member No.: 6 ![]() |
nu am gasit topicul dedicat, sorry.
azi dimineata la stiri: s-a decis sa existe o taxa de poluare care va inlocui aceasta taxa de prima inmatriculare, taxa pentru calculul careia se va cere asistenta comisiei europene, si care (taxa) va intra in vigoare cel mai probabil in 2009. stirea cica ar fi aparut azi in gandul. daca gasiti articolul, m-ar interesa sa stiu exact ce scrie acolo. |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,502 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 4 Car: E36 318i/1995 Engine: M43 1.8 115CP ![]() |
pai de asta sunt alesi tot felul de impaiati, pentru ca nu merg destui la vot, si minoritatea decide cine ne conduce tara
-------------------- |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
pai de asta sunt alesi tot felul de impaiati, pentru ca nu merg destui la vot, si minoritatea decide cine ne conduce tara indiferent pe cine ai vota toti fac la fel, numai ei sa faca poola mare, asa ca... te duci la vot, ce faci, it dai cu tesla ca l-ai votat, macar eu acum nu regret cum am facut cand l-am votat pe tzapu' de constantinescu , credeam ca facem kakatu' praf si ca o sa mai si pocneasca (apropos: atunci am fost la vot ultima data) ![]() This post has been edited by io`s: Feb 2 2007, 06:58 PM -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 7th July 2025 - 10:22 AM |