![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
sunt originale smoked sau sunt facute de tine cu sprayul?
-------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
sunt originale smoked sau sunt facute de tine cu sprayul? La inceputul topicului spun ca vreau sa ma decid intre stopurile FK crystal clear sau cristal smoked. Deci stopurile sunt orig FK si mi-au venit acum 2 zile. Dar puteai sa-ti dai seama prin simplul fapt ca nu seama deloc cu stopurile orig de compact. Au alte linii, pe lateral este crom acoperit cu sticla fumurie (nu cum sunt cele stock unde se continua semnalul si culoarea rosie, etc). Daca a fost la misto intrebarea atunci mi se pare o gluma proasta... De Cat nici nu mai zic, pt k nu mai mai mira de mult... (desi cred k el a vrut sa fie acid la adresa lui Io's ![]() Stopurile sunt acestea: This post has been edited by Alexxx: Feb 1 2007, 09:52 PM |
|
|
||
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 05:13 PM |