![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Sistemul de injectie pentru motorul M30 de 2800 cmc, L-Jetronic fara sonda Lambda, este monopunct sau multipunct ? Stie cineva ?
LE: sorry, am postat de 2 ori. Rog admin-ul sa stearga acest post. This post has been edited by nmg: Jan 27 2007, 07:01 PM -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Nu stiu si nu mi-a spus nimeni nimic cum ca as putea merge cu vechiul talon, in rest, totul e asa cum spune TiL.
-------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Nu stiu si nu mi-a spus nimeni nimic cum ca as putea merge cu vechiul talon, in rest, totul e asa cum spune TiL. Eu cand am depus actele pe 15 ianuarie am depus si numerele de Cluj... Daca nu depuneam numerele puteam risca sa merg cu o copie de pe talon, dar fara numere sau cu numere de carton m-ar fi oprit fiecare politist pe care-l intalneam pe strada. Ar fi bine sa dureze 48 de ore, ca trebuie s inmatriculez si Audi-ul pe Bucuresti acum. -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th July 2025 - 06:20 AM |