![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Sistemul de injectie pentru motorul M30 de 2800 cmc, L-Jetronic fara sonda Lambda, este monopunct sau multipunct ? Stie cineva ?
LE: sorry, am postat de 2 ori. Rog admin-ul sa stearga acest post. This post has been edited by nmg: Jan 27 2007, 07:01 PM -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 372 Joined: 30-December 06 From: Bucuresti Member No.: 499 Car: E23 Engine: M30 2,8 135 kW ![]() |
Off topic:
Este incredibil ! Am fost ieri la politie sa-mi depun actele pentru numere si am terminat in 5 minute ! Nu-mi vine sa cred ... Ma inarmasem cu rabdare, am ceva experiente extreme de cand am inmatriculat Dacia veche cand am stat la coada de la 10 pana pe la 8 seara. Am ajuns acolo, 4 ghiseuri deschise si vreo 10 clienti (cu totul) la ele. M-am asezat la coada, inca neincrezator, mai erau vreo 2 persoane in fata mea. Cand stateam acolo, culmea, s-a deschis inca un ghiseu, si functionarul de acolo m-a chemat foarte politicos: "domnu', domnu', veniti aici va rog, nu mai stati la coada". Initial am crezut ca vorbeste cu altcineva... Dupa ce mi-a verificat actele, mi-a spus foarte serios sa vin in 48 de ore sa-mi ridic numerele si talonul. Am plecat de la Udriste buimac, nici acum nu prea imi vine sa cred, oare lucrurile chiar incep sa mearga in Romania ? -------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Off topic: Este incredibil ! Am fost ieri la politie sa-mi depun actele pentru numere si am terminat in 5 minute ! Nu-mi vine sa cred ... E rezultatul taxei de prima inmatriculare. Dupa ce mi-a verificat actele, mi-a spus foarte serios sa vin in 48 de ore sa-mi ridic numerele si talonul. Am plecat de la Udriste buimac, nici acum nu prea imi vine sa cred, oare lucrurile chiar incep sa mearga in Romania ? Tu n-ai cerut numere preferentiale? La mine a durat fix o saptamana si cateva ore cu numere preferentiale... Am depus actele luni dimineata si le-am luat lunea seara dupa o saptamana, si mi-a spus ca in acea si au fost facute talonul si numerele, ca trebuie sa verifice daca au ajuns la ghiseu sau inca nu. Ma chemasera dupa 10 zile, dar n-am avut rabdare sa stau atat si am incercat si vineri seara si apoi luni seara din nou. -------------------- |
|
|
![]()
|
|
Am cerut numere preferentiale dar le platisem cu cateva zile inainte. Si in plus, erau afise peste tot care spuneau ca dosarele de inmatriculare se solutioneaza in maxim 48 de ore.
-------------------- Life is too short to drive anything less than a BMW ...
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 15th July 2025 - 12:18 AM |