![]() |
![]() |
![]()
|
||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Dotari:
Oglinzi electrice/incalzite/heliomate; geamuri electrice; servo directie; ABS; trapa electrica (2 pozitii); inchidere centralizata; 2 airbaguri; volan piele; alarma; xenon; jante 16" noi, PACHET AERODINAMIC ///M original (oem), Mp3 Alpine; sonorizare de exceptie; stare optica si tehnica ireprosabila, reviziile la zi; An: 09/1995 KM: 151.000 Motor M43, fab dupa 09.1995, generatia fabricata pana in 1999 (comuna cu unele modele E 46): filtru de aer e46, sonda lambda, distributie lant, etc pret: 5.500 EUR NEDISCUTABIL This post has been edited by Alexxx: Nov 17 2006, 12:43 AM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Bun pretul! Pacat ca e 1.6 si pacat ca a apucat maica-mea sa-si ia masina, ca altfel nici nu mai stateam pe ganduri si te scapam de ea urgent.
-------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Bun pretul! Pacat ca e 1.6 si pacat ca a apucat maica-mea sa-si ia masina, ca altfel nici nu mai stateam pe ganduri si te scapam de ea urgent. Dap. E...ce vremuri anul trecut cam pe 10 ian. Eram gata gata sa iau Logan ambition 1.6. Am fost la test drive, am completat documentele la un dealer si a 2-a zi urma sa merg sa facem actele si sa iau masina. In seara aia, de fericire ca o sa am masina m-am dus la Robert cu Alexandrion si Cola (Robert fiind fostul prop) sa sarbatorim ca a 2-a zi voi fi prop de masina... Si in serara aia (a plecat ca o gluma la inceput)..."domne...da' daca tot ai bani nu cumperi masina mea"??? Si tot asa pana cand la 3 dimineata s-au incins spiritele si asta cand i-am zis k m-am hotarat credea ca glumesc sau ca vorbeste cognacul. Si a 2-a zi mi-am luat liber de la munk...am plekat cu masina pe autostrada soarelui...ca asta desi ne stiam de atata timp nu ma lasase niciodata sa-i conduc masina...si seara am luat-o. A 2-a zi dim am facut actele si i-am dat banii. De-atunci nu mai concep sa conduc alta masina decat BMW. Later edit: Avand in ved ca suntem in Ro nu e chiar asa rau ca e 1.6. Oricum fuge destul de tare. Eu ma declar oarecum multumit. Pe autostrada merg lejer cu 180 si asta vara la mare i-am dat 200. Dar cel mai bine se simte la drum lung in a 5-a la 120. Atunci toarce. ![]() @Io's Ac la modelul meu se poate pune cu usurinta la 350 EUR. Daca vreau, in 2 sapt am AC. This post has been edited by Alexxx: Jan 29 2007, 05:24 PM |
|
|
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
Later edit: Avand in ved ca suntem in Ro nu e chiar asa rau ca e 1.6. Oricum fuge destul de tare. Eu ma declar oarecum multumit. Pe autostrada merg lejer cu 180 si asta vara la mare i-am dat 200. Dar cel mai bine se simte la drum lung in a 5-a la 120. Atunci toarce. ah, deci nu ai mai mers cu nici un BMW cu motor mai mare de 1,6 (condus de tine)? sa vezi cum e 1,8-u'...!!! ZBOARAAAAA ![]() ![]() -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 09:59 AM |