![]() |
![]() |
![]()
|
||||
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
Dotari:
Oglinzi electrice/incalzite/heliomate; geamuri electrice; servo directie; ABS; trapa electrica (2 pozitii); inchidere centralizata; 2 airbaguri; volan piele; alarma; xenon; jante 16" noi, PACHET AERODINAMIC ///M original (oem), Mp3 Alpine; sonorizare de exceptie; stare optica si tehnica ireprosabila, reviziile la zi; An: 09/1995 KM: 151.000 Motor M43, fab dupa 09.1995, generatia fabricata pana in 1999 (comuna cu unele modele E 46): filtru de aer e46, sonda lambda, distributie lant, etc pret: 5.500 EUR NEDISCUTABIL This post has been edited by Alexxx: Nov 17 2006, 12:43 AM |
|||
|
||||
![]() |
![]()
|
|
![]() . ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 5,955 Joined: 31-October 05 From: Bucureşti Member No.: 72 Car: . Engine: . ![]() |
ah, acum am vazut topicul
daca avea motor mai mare de 1,6, la cate optiuni are..... mai mult ca sigur era a mea ![]() macar AC daca avea... treceam peste treaba cu motorul de 1,6 ![]() EDIT un UP mare de la mine si bafta la vanzare! This post has been edited by io`s: Jan 29 2007, 04:43 PM -------------------- "PUTEREA BATE CUPLU PT CA TOT TIMPUL VEI GASI O TREAPTA INFERIOARA UNDE SA O PUI"
"BMW E PENTRU DRUMURI LUNGI PE CARE SA LE FACI MAI REPEDE DECIT ORICINE PE SOSEA, SA MERGI TARE SI PE AUTOSTRADA SI PE SERPENTINE SI SA -I DAI 200 SI LA DEAL SI LA VALE" |
|
|
![]()
|
|
![]() 36% BMW corupt ![]() ![]() Group: Members Posts: 371 Joined: 17-November 06 From: Bucharest Member No.: 477 Car: E46 Engine: 325 ![]() |
ah, acum am vazut topicul daca avea motor mai mare de 1,6, la cate optiuni are..... mai mult ca sigur era a mea ![]() macar AC daca avea... treceam peste treaba cu motorul de 1,6 ![]() EDIT un UP mare de la mine si bafta la vanzare! Nu vreau sa vand masina decat ca sa o iau pe-a lui Z06... Nu poti sa le ai pe toate...deja la pretul asta ...dupa pachet M, trapa electrica...super intretinuta...km putini, etc...era culmea sa mai aibe si aer. Dar repet, pe mine nu m-a deranjat...knd am luat masina asta am avut bani sa aleg. Dar 1. ma der aer...pref trapa (stranut) si 2. am luat masina de la cel mai bun prieten dupa ce timp de 4 ani am mers cu ea aproape in fiecare zi/ munte/mare, etc. Altfel luam Logan nou. Ca asta era ideea anul trecut cand am luat-o. De-atunci mi s-au schimbat rau conceptiile! ![]() Later edit: De cand am dat anuntul prima data am mai investit vreo 25.000.000 .... ![]() This post has been edited by Alexxx: Jan 29 2007, 05:05 PM |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 28th June 2025 - 07:03 AM |