![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare!
Daca ar fi sa-l vand cam cat as lua pe el? Oricum numai un pasionat si un cunoscator ar putea sa il cumpere. Ideea este ca as vrea un E34 TDS in stare exceptionala de preferinta '95 sau '94. Ceva in genul cum si-a luat "georgem" acel 525i. Ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 230 Joined: 23-June 06 From: Klausenburg / Kolozsvar / Cluj-Napoca Member No.: 358 ![]() |
Cel mai mare avantaj.... pentru un motor de e34 td tot de 2,4 ar fii pompa electronica... si posibilitatea de chip-tuning.... cam pana la 130-135 de caluti.... care ar face ceva.... eu am gasit pompa si restu cele sa-l modific pe al meu in de ala cu pompa de aia dar inca nu am banii si turbo... ca doar n-o sa pun pompa electronica si chip tuning sa fac un bmw de 98 CP( ca doar e fara turbo) sa iasa ceva ce nu a mai facut nimeni:D
In rest nu stiu ce sa zic... eu am tot vrut sa aduc masina... dar parca totusi... tot piese uzate... m-am cam plictisit de piese second.... acu am pus bielete antiruliu si bucse la bara stabilizatoare.... si capete de bara noi.... si nu mai recunosc masina... si azi am luat 4 cauciucuri second M+S si sed comporta super////... asa ca sa va ganditi bine ...pentru capete de bara nu merita sa aduci masina de dincolo... ca de alea oricum va trebui sa iei noi... ca masina se comporta super dupa. Eu acu strang bani daca o sa pot sa iau si brate noi pe fatza si flanse noi la telescoape... si apoi aceeasi operatiune pe spate.... si atunci o sa fie super.... deja ma mir ca de ce nu am luat mai repede piese noi la bara stabilizatoare.... ca orice faceam batea fatza... pe cele mai mici denivelari.... si apropo.... pentru motor td intr-adevar ca mai usor gasesti un 324td, sau un 524td cu km putini si bani buni decat un e28 td... eu urmaresc mobile.de de 3 luni... acu imediat de 4 luni aproape zi de zi si nu apare nici unu... in afara de un 524d... fara turbo cu 112000 km parca si 1200 euro... nu e nici o masina de treaba acolo de 3 sau 4 luni. mai sunt 2 sau 3 520 uri... care sa fie sub 150000 km... si sa arate brici... si sa nu fie peste 600 euro... in rest nimic... mai am un unchi care face germania si mi-a promis ca ma va duce pe la nurnberg a vazut el ceva parcuri cu vechituri de astea... da poate ca nu stie ce vb:D asa ca inca astept... -------------------- I love my BMW
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 11:31 AM |