![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare!
Daca ar fi sa-l vand cam cat as lua pe el? Oricum numai un pasionat si un cunoscator ar putea sa il cumpere. Ideea este ca as vrea un E34 TDS in stare exceptionala de preferinta '95 sau '94. Ceva in genul cum si-a luat "georgem" acel 525i. Ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Din partea mea o sa fie tot suportul pentru a face acest lucru.
Acum problema se pune in felul urmator: cand am sa merg cu ea la vopsit atunci voi demara acest proiect, pana atunci nu stiu cat timp va fi, dar oricum va promit ca voi face tot posibilul sa fac o copie la bara. Afaceri nu prea vreau sa fac, asa ca nu stiu cat ma ajunge. Eu cred ca undeva la 150 euro, dar nu stiu sigur. Calitatea si materialul nu ma pronunt, pentru ca iarasi nu stiu. Mai intai vreau sa aduc un E28 TD de afara cu kilometri "putini", care sa fie intr-o stare destul de buna, sa ii pot lua motorul de pe el, desi ma tenteaza ideea cu un 25 TDS, dar nu vreau sa am totusi probleme, pentru ca nu stiu pe nimeni care sa fi facut asta deocamdata, si in felul acesta am si piese de schimb, ceea ce inseamna foarte mult, in conditiile in care am cautat o oglinda pentru el si am dat pana la urma 80 RON, ceea ce mi s-a parut mult, dar asta este cand nu ai de unde lua din alta parte. Deci trebuie mai intai sa aduc unul de afara si apoi sa ma apuc de vopsit si de restul. Aveti idee daca se gasesc in stare buna sau chiar foarte buna, pe la un mosnegel prin garaj sau chiar prin acele parcuri cu masini de vanzare care se vad pe mobile.de Sau daca se pot gasi altele in afara de cele de pe mobile.de, sau cum se procedeaza cu adusul unor astfel de masini, bineinteles care nu vor fi inmatriculate. ? This post has been edited by reactor_share: Jan 29 2007, 09:35 AM -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 01:08 PM |