![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare!
Daca ar fi sa-l vand cam cat as lua pe el? Oricum numai un pasionat si un cunoscator ar putea sa il cumpere. Ideea este ca as vrea un E34 TDS in stare exceptionala de preferinta '95 sau '94. Ceva in genul cum si-a luat "georgem" acel 525i. Ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Oricum propun o afacere!
Cand ma apuc de vopsit masina si de schimbat motor, cear fi sa fac o copie dupa bara din fata, care e de M, si astfel o sa va puneti si voi ceilalti bari de M, cei care nu au bineinteles. Dar, poate nu sunteti de acord cu copiile, si e da mult mai bine o bara de M originala ? Oricum mi se pare o idee buna, mai facem rost si de o bara pe spate tot de M, facem o copie, si gata. Avem matritele. Apoi cine vrea sa isi faca dupa matritele existente. E o idee buna? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
Oricum propun o afacere! Cand ma apuc de vopsit masina si de schimbat motor, cear fi sa fac o copie dupa bara din fata, care e de M, si astfel o sa va puneti si voi ceilalti bari de M, cei care nu au bineinteles. Dar, poate nu sunteti de acord cu copiile, si e da mult mai bine o bara de M originala ? Oricum mi se pare o idee buna, mai facem rost si de o bara pe spate tot de M, facem o copie, si gata. Avem matritele. Apoi cine vrea sa isi faca dupa matritele existente. E o idee buna? dap, e super tare ideea, dar cine garanteaza calilatea? am vazut copi dupa bari care nu se potriveau in locul barilor respective, altele erau facute din materiale f proaste, daca calitatea ar fi ok si materialul la fel, eu zic ca e o idee minunata -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 05:38 PM |