![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare!
Daca ar fi sa-l vand cam cat as lua pe el? Oricum numai un pasionat si un cunoscator ar putea sa il cumpere. Ideea este ca as vrea un E34 TDS in stare exceptionala de preferinta '95 sau '94. Ceva in genul cum si-a luat "georgem" acel 525i. Ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Trebuie sa rectific cateva mici amanunte:
- spoiler nu e de M pe spate, ci este o combinatie reusita de spoiler de pe E34 stock. Da destul de bine, in cazul in care nu gasesti spoiler de M, si totusi vrei sa ai ceva la spate care sa nu se vada dedesubtul masinii. Oricum asa am cumparat-o. - de ingalbenit de la caldura si fum, e doar caroseria la spate unde a fost facut varza placuta de la numerele de inmatriculare, deci galbeneala se vede daca dau placuta la o parte si pe imrejurul ei. - spoilerul a ramasa "intact" adica nu s-a ingalbenit sau ars, pentru fumul si caldura au iesit pe la marginea unde se imbina spoiler_ul de caroserie. A patit de doar urmatoarele: - bandoul spate care e negru a fost ars, si nu mai exista, pentru ca nu l-am mai gasit acolo, e posibil sa se fi topit si desprins de pe spoiler; - spoiler_ul e valurit si nu mai sta fest pe caroserie, deci distanta dintre spoiler si caroserie nu mai este uniforma, la spatele masinii; - a facut un fel de burta spre mijloc in jos, exact unde se vede TIPS_ul de care spunea Catalin. De la departare nu prea se vede, mai ales daca ar avea bandoul negru pus, ai zice ca nu nimic. Acum nu stiu, ce sa fac se merita sa iau un spoiler de la dezmembrari de pe un E34, si sa stea fest, sau sa il fac pe asta, dar cu riscurile de rigoare. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 9th August 2025 - 05:17 AM |