![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Salutare!
Daca ar fi sa-l vand cam cat as lua pe el? Oricum numai un pasionat si un cunoscator ar putea sa il cumpere. Ideea este ca as vrea un E34 TDS in stare exceptionala de preferinta '95 sau '94. Ceva in genul cum si-a luat "georgem" acel 525i. Ce ziceti? -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 64% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 655 Joined: 23-May 06 From: Iasi Member No.: 303 Car: E28 Engine: M21 524 TD 116CP ![]() |
Multumesc frumos pentru incurajari si pentru aprecieri totodata.
Nu stiu daca am sa fac pasul asta, doar am vrut pararea unor pasionati de BMW in general si de E28 in particular. Nu stiu daca se merita sa fac pasul asta si sa o vand, pentru ca nu se merita, cel putin asta e concluzia care reiese din aceasta discutie. As vrea sa ma apuc serios de treaba cu ea, adica sa o vopsesc toata si poate sa ii schimb motorul, dar se pare ca nu prea pot face acest lucru, nu depinde numai de mine, dupa cum stiti si voi, nu numai masina pe care o aveti exista in viata voastra si nu numai ea este o responsabilitate. La mine cam in felul asta se pune problema: vrei sa mai bagi bani in masina (E28) in nici un caz, uite cati ai bagat pana acum si..., mai bine iti iei unui mai nou, dar in nici un caz nu mai pui bani in asta pe care il ai deja. Deci sunt constrans intr-un fel. Practic sunt obligat. -------------------- NOW E34 2.5I vanos '94 (THEN E28 2.4 TD '86 (BACK THEN E28 2.4 TD '83))
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 02:25 PM |