![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cine are chef cui ai face placere,cine simte nevoia,sa verse cateodata ce tine in el si nu are cui spune.eu incep
1 sunt super trist .imi cade parul:(( fost rock er cu plete ![]() 2 suparat ca nu mi gasesc perechea. 3partea financiara cred ca e la toti problema. si altele dar alea pe parcurs.deocamdata am impresia ca traiesc degeaba:( -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Beer Powered ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 2,699 Joined: 9-October 06 Member No.: 460 Car: E36 Engine: M43B16 ![]() |
M-am indragostit de o fata, ea are prieten si eu prietena. Tragic, clasic si nu chiar banal. Traiesc intr-o dilema zilnica.
In alta ordine de idei urasc starea drumurilor de la noi, innebunesc cand vad 10 metri de sosea de un fel 10 de altfel, petice peste petice peste petice... imi smulg parul din cap injur primaria zi de zi.. merge masina bine cat e asfalt bun intru pe darapanaturi incepe sa troncane haraie ceva nu stiu ce sa-i fac. Imi vine intr-o zi sa intru cu ea in primarie dar nu merita sa vada aia bmw-u pe masa de consiliu. Am sa ma mut in elvetia cu tot cu masina doar pentru strazi, daca raman aici imi cumpar un tab. -------------------- Ex: M10B18(Pierburg)/18(L-Jetronic)/18(Pierburg)/M43TUB19/M20B20
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 04:31 PM |