![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
Vrei ca pasiunea ta sa fie recunoscuta ?
Vrei sa te bucuri de atentie speciala si de reduceri ? Vrei sa nu mai pierzi nici o intilnire a celor ca tine ? Vrei sa te implici in Comunitatea BMW din Romania ? Atunci, esti interesat sa te inscrii intr-un club oficial BMW. Trimite te rog urmatoarele date prin email la andreea at bimmerfest punct ro : - Numele si prenumele - Data nasterii - Adresa completa - Telefon Mare majoritate dintre voi stiti despre ce vorbesc aici. V-ati implicat acum catva timp in descifrarea actelor si conditiilor de aderare la BMWCE. Acum eu sunt in aceasi postura. Vreau un club bmw care sa reuneasca comunitatea, sa particip la evenimente si expozitii organizate de acesta, sa avem o revista, sa organizam scoli de pilotaj, sa primesc suport tehnic, sa am facilitati si reduceri la piesele necesare pentru masina mea.. lista poate continua Vreau sa fim puternici. Lista pe care incerc sa o fac contine persoanele interesate sa se inscrie intr-un astfel de club. Datele necesare sunt pentru BMWCE. This post has been edited by Andreea: Jan 23 2007, 12:06 AM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Root Admin Posts: 8,263 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 13 Car: E36 325i Engine: M50 192CP ![]() |
da_joint: la partea cu desfiintarea bimmer.ro sunt in totalitate de acord cu tine!
referitor la topicul asta: andreea m-a contactat aseara sa ma intrebe daca am ceva impotriva postarii lui.. eu nu vad de ce nu am permite asta.. te intereseaza un club intrii, nu nu intrii.. nu te obliga nimeni. atat timp cat si dust a avut topic cand vroia sa-si faca club nu mi se parea normal sa-i interzicem ei acest lucru..valabil pt oricine vrea sa-si faca club.. nu vad de ce am interzice asta. daca te inscri in clubul LUI DORU (NU AL ANDREEI) nu te obliga nimeni sa nu mai scri pe forumul asta si sa te muti pe forumbmw.ro.. ce legatura are clubul cu forumul? ![]() cat despre bimmerfest.. dupa cum stii, anul trecut erau mai multe persoane care organizau bimmerfestul.. din 5-6-7 sau cati erau..a ramas decat ea in final.. toti s-au retras dintr-un motiv sau altul (printre care si tu). sunt convins ca daca te-ai duce acum la ea si i-ai zice ca vrei sa o ajuti la organizarea bimmerfestului 2007 nu te-ar refuza.. tu pana la urma ce vrei? sa faci bimmerfestul tau? |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 09:21 AM |