![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() BimmerfestGirl ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 694 Joined: 18-October 05 From: Bucuresti Member No.: 11 Car: E36 320i ![]() |
Vrei ca pasiunea ta sa fie recunoscuta ?
Vrei sa te bucuri de atentie speciala si de reduceri ? Vrei sa nu mai pierzi nici o intilnire a celor ca tine ? Vrei sa te implici in Comunitatea BMW din Romania ? Atunci, esti interesat sa te inscrii intr-un club oficial BMW. Trimite te rog urmatoarele date prin email la andreea at bimmerfest punct ro : - Numele si prenumele - Data nasterii - Adresa completa - Telefon Mare majoritate dintre voi stiti despre ce vorbesc aici. V-ati implicat acum catva timp in descifrarea actelor si conditiilor de aderare la BMWCE. Acum eu sunt in aceasi postura. Vreau un club bmw care sa reuneasca comunitatea, sa particip la evenimente si expozitii organizate de acesta, sa avem o revista, sa organizam scoli de pilotaj, sa primesc suport tehnic, sa am facilitati si reduceri la piesele necesare pentru masina mea.. lista poate continua Vreau sa fim puternici. Lista pe care incerc sa o fac contine persoanele interesate sa se inscrie intr-un astfel de club. Datele necesare sunt pentru BMWCE. This post has been edited by Andreea: Jan 23 2007, 12:06 AM -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Administrators Posts: 8,514 Joined: 17-October 05 From: Bucuresti Member No.: 7 Car: E28 525i Engine: M30 2.5 147cp ![]() |
In mare sunt de acord cu jointul. Consider ca Jaffar/Andreea nu sunt rau intentionati, atat timp cat lumea le urmeaza calea. Dar aici apar problemele, toti suntem oameni (inclusiv Andreea) si e in natura umana sa-si aleaga calea in functie de interesul propriu. Nu acuz pe nimeni de nimic, doar incerc sa evit niste situatii neplacute care in anumite conditii sunt inevitabile. Nu vrea sa ajung in acele conditii, asa ca nu o sa ma implic in nici un club.
Nu stiu daca ati observat, dar eu duminica ma minunam, mica noastra comunitate a inceput sa functioneze aproape de la sine, chiar daca la intalnirea de duminica se anunta doi-trei, acolo vin mai multi oameni, pentru ca au invatat ora/locul si le place sa se intalneasca, au ce discuta. Momentan pentru mine e mai mult decat suficient, pentru cine vrea hartzogaraie si avantaje pentru care uneori totusi va plati, go on, sunt cluburi garla. Si BMWCE e Mecca ![]() -------------------- Inline 6 in a 5-er 4 ever
E28 528i, E39 525i touring, E39 520i touring, E53 X5 4.4i, E70 X5 3.0si, E46 318i ex E39 520i exclusive, E39 525tds, E46 318d touring, E28 525i, E34 525i, E28 524td, E30 318i, E28 525i |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 14th August 2025 - 10:55 AM |