![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cine are chef cui ai face placere,cine simte nevoia,sa verse cateodata ce tine in el si nu are cui spune.eu incep
1 sunt super trist .imi cade parul:(( fost rock er cu plete ![]() 2 suparat ca nu mi gasesc perechea. 3partea financiara cred ca e la toti problema. si altele dar alea pe parcurs.deocamdata am impresia ca traiesc degeaba:( -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
daca esti sanatos ai un bmw si castigi 1000 euro si ai si o prietena nu inseaman ca tara asta nu e de kkt.nu tara in sine ci o parte din cei care o populeaza mare parte din cei care o distrug o fura si o vand.imi pare rau dar cred ca alexx are dreptate .desi nu prea imi vina sa il apar.este o tara de c c o .mie imi place tara asta .am avut ocazia sa vad mare parte din moldova mare parte din ialomita si din arges.mai am de ajuns iasi timisoara cluj.si sunt peisaje fantastice .oameni simpli de la tara sunt minunati copii sunt altfel mirosul aerului apa totul parca este altceva.cum vin in bucuresti ma apuca pandaliile cand vad cretini care arunca mizerii din masini tigani spurcati care fura batrani prin autobuze idioti beti la ora 08 00 dimineata tiganci care iti cer bani cu forta la parcare.cred ca tara nu are nimic incep sa cred ca bucurestiul si mare parte din locuitori sau tiganizat si sau facut singuri de cacat .suceava este superba. bacau la fel brasov sibiu pitesti ploiesti vrancea.dece numai buc suck s nu stiu .dar asta e traim in el.de marea neagra si d emunte nu va spun ca stiti ca este super. si ce ne intereseaza pe noi ce reguli sunt pe alt club.aici este unul mai libertin.nu jail house si chiar e adevarat poti sa ai ultimu bmw si sa fi un om de kk .si poti sa ai o dacie rablagita sau un trabant si sa fi un m deosebit.faptul ca ai masina sau bani nu o sa te spele de kkt sau de altceva in fata societati a prietenilor sau a cunoscutilor.desi tu posesorul de multi bani te crezi vr eun deosebit.si mai sunt si cei cu mai multi bani cu adevarat deosebiti care nu au uitat ca nu aveau tv color si video in 89 si acuma au milioane de euro.tot repcetul pt ei.
-------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 04:28 PM |