![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cine are chef cui ai face placere,cine simte nevoia,sa verse cateodata ce tine in el si nu are cui spune.eu incep
1 sunt super trist .imi cade parul:(( fost rock er cu plete ![]() 2 suparat ca nu mi gasesc perechea. 3partea financiara cred ca e la toti problema. si altele dar alea pe parcurs.deocamdata am impresia ca traiesc degeaba:( -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 746 Joined: 21-December 05 From: Ploiesti Member No.: 135 ![]() |
Si eu caut raspuns la intrebarile asta:"Merita sa te chinui sa reusesti sa faci ceva aici? Oare-ar fi mai bine sa plec si sa ma multumesc in a fi un salariat mediocru, intr-o alta tara, cu o slujba lipsita de importanta, dar care castiga suficient cat sa traiasca decent si totodata sa-si permita sa-si petreaca timpul liber calatorind si (in cazul meu si-al multora de-aici), umbland prin fiarele de sub capota? Chiar e Romania de kkt? "
Ma framanta intrebarile astea in primul rand din cauza situatiei in care sunt. Ma pregatesc sa termin o facultate si ma-ntreb daca o sa gasesc vreodata jobul pe care-l caut(sa fac ceva ce-mi place, sa-mi ramana timp liber suficient cat sa nu devina jobul asta 90% din viata mea, si sa castig suficient cat sa-mi petrec timpul liber asa cum ma simt eu bine: calatorind si lucrand la rable) sau daca nu cumva ar fi mai bine sa caut sa-mi implinesc visul in alta tara. Aici intervin mai multi factori dintre care cei mai importanti ar fi: nu-mi vine sa ma despart de familie si prieteni si nu cred c-o sa ma lase dorul de casa. Am pierdut si eu, ca si butcky, sansa de a pleca in State anul trecut; defapt e vorba de o a doua sansa, pentru ca acum doi ani am fost plecat timp de 3 luni acolo, dar totusi nu sunt sigur c-as putea sa traiesc asa sau ca nu m-ar lua dupa un timp dorul de casa(prima data a fost dupa 2 luni). O a doua perioada petrecuta acolo m-ar fi lamurit, dar n-am mai luat viza. -------------------- 316
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 08:27 PM |