![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 15-January 07 From: Bucuresti Member No.: 531 Car: 325TDS Engine: 2500 Diesel 150CP ![]() |
Clubul 4x4mania a inceput o cheta in vederea angajarii unei firme de avocatura care sa ii reprezinte pe teritoriul romaniei cat si la haga impotriva statului roman si impozitele auto/moto practicate de acesta.
http://4x4mania.ro/forum/viewtopic.php?t=2084 S-a facut primul pas: http://www.youtube.com/watch?v=ZfGBUM5BEYs |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
ce parere aveti de aro cu motor de 3,2
impozitul e de peste 30 mil parca asta da lux ![]() |
|
|
![]()
|
|
![]() 0% BMW corupt Group: Members Posts: 13 Joined: 15-January 07 From: Bucuresti Member No.: 531 Car: 325TDS Engine: 2500 Diesel 150CP ![]() |
ce parere aveti de aro cu motor de 3,2 impozitul e de peste 30 mil parca asta da lux ![]() aaaaa voi nu stiati? din cate am intzeles autovehiculele de productie autohtona(aro, tractoare,..etc.) beneficiaza de alte criterii de impozitare.....hmmm sa ma interesez exact ce articol este. Asta vine din partea guvernantilor cam asa: platesc prostii ca oricum ei au bani si oricum nu o sa iasa in strada !!!!! This post has been edited by RaduSPR: Jan 17 2007, 01:50 AM |
|
|
![]()
|
|
![]() jah soldier ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,737 Joined: 5-May 06 From: cocalartown berceni Member No.: 276 Car: E46 sedan 2.0d Engine: M47TUD20 nusestieCP ![]() |
hop si eu....sa ne facem statut nuiu mare kkt
doar trebe niste bani nu mai stiu cat si sa mearga unu din noi la osim.cat despre treaba cu aro,eu am un aro ratacit prin familie care este trecut pe numele meu....aroul fata de restul jeepurilor nui de lux bineinteles,ca asta e si scopu sa protejeze prod interna,si mi-a venit impozit mai putin cu 500 d mii ca la bmw pe el(aro cu motor de 3.2 de tractor).oricum mult si pt un rahat de aro 3 mil ....oricum nui 28 cat are fratimiu pe un Range de 4.6 din 97 care merge pe gpl ,masina care am vazut ca nu sare de 9 10 mii de euro.doar ca e considerata de lux. na peste alta si daca ai o amarata de cobra 300d din 70 si ceva pe care ai dat 1000 de euro platesti de te caci si asta nui in regula ![]() -------------------- Bob
Marley and the Wailers OO=[][]=OO |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 23rd June 2025 - 08:12 AM |