![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cine are chef cui ai face placere,cine simte nevoia,sa verse cateodata ce tine in el si nu are cui spune.eu incep
1 sunt super trist .imi cade parul:(( fost rock er cu plete ![]() 2 suparat ca nu mi gasesc perechea. 3partea financiara cred ca e la toti problema. si altele dar alea pe parcurs.deocamdata am impresia ca traiesc degeaba:( -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() Road Runner ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 3,336 Joined: 17-October 05 From: La dreacu' Member No.: 9 Car: BMW E30 08/90 Engine: 08/94 M42 318iST ![]() |
Nu se mai termina facultatea asta!
![]() ![]() Bine...de mitocania ereditara si prostia innascuta cu care ma confrunt in fiecare zi pe strada, in magazine, pe sosea, in interiorul diverselor institutii ale statului sau private nu mai are rost sa spun nimic...ma face sa ma intreb o data la doua zile ce-am facut in viata anterioara de a trebuit sa ma nasc in Romania? ![]() ![]() Cam astea sunt nemultumirile mele. ![]() -------------------- 16 valves, 24 hours a day, 1bar boost. A vulgar display of power. Making boost since 30-06-2008. |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 2nd August 2025 - 04:34 PM |