![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
cine are chef cui ai face placere,cine simte nevoia,sa verse cateodata ce tine in el si nu are cui spune.eu incep
1 sunt super trist .imi cade parul:(( fost rock er cu plete ![]() 2 suparat ca nu mi gasesc perechea. 3partea financiara cred ca e la toti problema. si altele dar alea pe parcurs.deocamdata am impresia ca traiesc degeaba:( -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() me,love,ciupacabra ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 4,273 Joined: 23-October 05 From: ROMANIA Member No.: 50 Car: 3.0, 2000,2800CS,2500 Engine: M 30 si 1 M10 ![]() |
daca e asa tare dece nu scrii nimic.sau nu ai nici o prob ?sau iti e rusine sa o imparti cu noi.
alte prob ma enerveaza astia cu loganul lor ca bat farurile alea seara exact in ochi.nu stiu cum sunt reglate. ma mai enerveaza fetele astea frumoase ca mare parte vor columbeni si viseaza star trek.si eu saracie lucie nu poot sa le pup deloc:(fitoasele.pun eu mana odata si odata pe una.numai sa nu am 70 de ani . -------------------- |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 17th June 2025 - 12:32 AM |