![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
poa visezi bucii
da nu cre ca prea multi de pe forumul asta au la dispozitie 14mii euroi pt o masina... oricum daca aveam bugetul asta luam m3... in rest masina pare ok tractiune fata+350 cai(asta in timp ce nici un constructor serios nu recomanda mai mult de 280-300 pe puntea fata ca nu prea duce), nealergata, ieftina ![]() imi taie cauciucurile bucii daca ma prinde ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
eu doar am vrut sa fac mishto de bucii
ca masina e asa si pe dincolo...nu mai pot eu oricum ca masina sport in afara de fabia/octavia wrc...nush dar mi-a stimulat interesul avintul citorva de a sari in apararea masinii de parca ar fi o fata mare... poa o fi idea e ca oricine (cred ) ca poa scoate ceva la vinzare si eventual sa iasa si ceva comentariila pe tema asta adica... daca era si ferrari si tot gaseam ceva de comentat ca bonus asta ca daca e o banalitate...ca si in cazul unei femei...daca-i urita n-o bagi in seama ![]() |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 03:39 AM |