![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,511 Joined: 25-May 06 From: IASI Member No.: 307 Car: - Engine: - ![]() |
poa visezi bucii
da nu cre ca prea multi de pe forumul asta au la dispozitie 14mii euroi pt o masina... oricum daca aveam bugetul asta luam m3... in rest masina pare ok tractiune fata+350 cai(asta in timp ce nici un constructor serios nu recomanda mai mult de 280-300 pe puntea fata ca nu prea duce), nealergata, ieftina ![]() imi taie cauciucurile bucii daca ma prinde ![]() ![]() |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,580 Joined: 20-October 05 From: Bucuresti Member No.: 37 Car: E46 Schwarz2 Engine: mic dar viguros ![]() |
Scuze poate nu m-am explicat foarte clar:
Sa se ramana pe topicul de vanzare, sa se puna intrebari si sa se dea raspunsuri referitoare la anunt Datul cu parerea ....este din punctul meu de vedere fara nici un pic de sens ca stie buci masina , vlad si inca 30 de oameni de pe forum ok,ca nu o stiu altii ....pot sa intrebe eu unu incerc san nu spun: e ok e prea ieftina e urata e cu fata e cu spate (desi tocmai am spus in postul precedent din pacate ) e bine sa ramana o aria de vanzari cumparari .... ma interereseaza / nu ma intereseaza.... ca asa iese un talmes balmes din tot forumul asta si din afara de un loc de organizat intalnire si defilat cu noile achiziitii pierdem esenta acestui forum ......si astfel sa incercam sa progresam si in alte capitole. Sper sa nu intelegeti gresit ceea ce am vrut sa spun to butcki Poate vorbesti cu Stelios si il rogi frumos sa-ti mai dea niste date referitoare la masina -------------------- To the aiiiiiiirport
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 03:39 AM |