![]() |
![]() |
![]()
|
|
![]() 18% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 254 Joined: 24-April 06 From: Bucuresti Member No.: 265 Car: E28 Engine: M20 2.0 125CP ![]() |
am luat de curand un e28, si nu are in dotare nici vesta reflectorizanta, nici triunghi, nici stingator nici trusa medicala, eu ziceam sa imi cumpar toate astea, dar fratimiu zice ca arunc cu banii aiurea, voi ce ziceti? merita? voi aveti asa ceva in masini? aveti idee de unde se pot lua mai ieftin?
-------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 9% BMW corupt ![]() Group: Members Posts: 181 Joined: 25-August 06 From: tg-mures Member No.: 434 Car: e36 Engine: m50 2.0 150cp ![]() |
stie cineva daca exista urs din 82? eu stiu ca exista dar nu m-am intilnit cu nici unul inmatriculat la noi in RO. am gasit unul in anunt si omu zice ca-i urs din 82 ( e undeva la sat si eu cred ca ala nu stie ce-i ala ursulet ) si e si prea ieftin 400euro neg. inmatriculat. plus e si 2.0l pe carburator..... dupa cum stiu eu nu este urs cu mot 2.0l pe carburator dar TARANU o tine sus si tare ca-i urs (am vb cu el de 3ori la tel ) eu zic ca-i rechin
-------------------- BBT RACING
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 10th August 2025 - 09:01 AM |