![]() |
![]() |
![]() ![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Super Moderators Posts: 2,172 Joined: 26-November 05 From: Bucuresti Member No.: 109 Car: E34 Engine: M50 2.5 192CP ![]() |
Vreau sa cumpar un E34 525i 24v cu motor M50 (de preferat varianta cu Vanos).
As vrea o masina bine intretinuta si care sa arate cat mai stock (si sa fie inmatriculat in Romania, bineinteles). NU ma intereseaza: - orice alta motorizare sau orice alt model - masinile cu motor schimbat sau segmentat - masinile care au suferit accident Constituie avantaje urmatoarele: - anul fabricatiei sa fie cat mai recent (1995 sau 1994 ar fi ideal) - dublu clima sau macar aer conditionat - scaune de piele neagra in stare buna - computer de bord - km cat mai putin, de preferat maxim 200k km Constituie dezavantaje urmatoarele: - orice elemente de kitch tuning, maciulii de schimbator de viteze inlocuite, volane sport, abtibilduri cu flacari sau balauri etc. - lemnul la interior (nu-mi place - prefer interiorul negru) As vrea sa vad si poze (atat cu exteriorul, cat si cu interiorul) inainte sa stabilim intalniri pentru vizionarea unei masini (am avut deja o surpriza neplacuta si n-as vrea sa o repet). Persoanele care au de vanzare asa ceva ma pot contacta pe adresa de e-mail din profil sau prin PM. Telefonul il pot comunica prin PM sau e-mail celor care ma contacteaza, daca e cazul. Sunt in Bucuresti si prefer sa vad masini din Bucuresti sau apropiere, dar daca merita ma pot deplasa si mai departe. PS. Imi doresc un E34 de foarte mult timp. Nu vreau o masina "de curse", daca vroiam asa ceva cautam alt model. Nu ma contactati daca masina nu e bine intretinuta, nu o sa cumpar prima masina pe care o vad, prefer sa caut cateva luni pana o gasesc pe cea pe care o caut. Nu sunt pieton, nu caut doar un mijloc de transport (din nou, daca imi doaream asa ceva cautam altceva). -------------------- |
|
|
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Insiders Posts: 1,723 Joined: 19-October 05 From: Bucuresti Member No.: 29 Car: BMW E46 318I 2002 Engine: N42 2.0 143CP ![]() |
e ok atunci...daca pe e34 nu s-a pus bloc cu nikasil....go for it...
![]() -------------------- ex...e36 316i ex...e30 327i ex...e46 318i ex...e60 520i today just off-road - Navarone |
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 27th June 2025 - 06:26 AM |