![]() |
![]() |
![]()
|
||||||||
![]() 73% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 748 Joined: 3-February 06 From: Iasi Member No.: 176 Car: E30 316i Engine: M40B16 100CP ![]() |
Vreau sa va arat niste poze cu ceea ce consider eu cea mai reusita tapiterie interioara pt E30:
Galbenul se potriveste beton cu negrul din jurul lui, si merge de minune la albstrul caroseriei. Vedeti ca este imbracata si consola centrala. Pacat numai ca .... e galben! ![]() ![]() In fine ... Pe E30-ul meu am tapiterie de pinza, foarte uzata! Sunt extrem de tentat sa o schimb! (deocamdata am niste huse peste, ca mi-e rusine cu ea ![]() Am auzit multe despre tapiteria de piele, arata bestial (daca e bine facuta) se intretine bine, daca ai grija de ea are viata lunga, etc. Atita doar ca multa lume mi-a spus ca vara se lipste de corp, transpiri de nu mai poti si iarna iti ingheata oasele pe ea! Voi ce parere aveti? Merita sa incerc piele sau e mai bine stofa? Si in plus, unde s-ar putea face treaba asta si la ce bani? Am vazut ceva reclame pt asta in Bucuresti. Cam cit costa? Unde se face treaba de calitate? Si, cel mai important: eu sunt din Iasi! Exista vreun atelier bun si mai aproape decit 400 km? ![]() -------------------- You only need two tools in life: WD-40 and "Duck" Tape.
For everything that doesn't move and it should, use WD-40. For everything that shouldn't move and it does, use the duct tape. |
|||||||
|
||||||||
![]() |
![]()
|
|
![]() 100% BMW corupt ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Group: Members Posts: 1,341 Joined: 24-November 05 From: IASHIngton- bacau Member No.: 103 Car: e30 Engine: m20 2.0 129CP ![]() |
vara iti zic eu... creca o sa mergi in slipi in masina... nu de alta.. dar te oparesti rau de tot in ea..
|
|
|
![]() ![]() |
![]() |
Lo-Fi Version | Time is now: 19th June 2025 - 11:51 AM |